29 January, 2010

DN Galan utökar

Engagemanget i Samsung Diamond League ökar kraven på DN Galan som arrangör. Stadionklubbarna (DN Galan) rekryterar 2 nya medarbetare, en marknadschef och ytterligare en marknadskraft.

Marketing Director – Mia Sparrow
Mia Sparrow är verksamhetschef på Ren Idrott sedan 2006 och kommer att driva stiftelsen parallellt med det uppdrag hon tar på sig inom DN Galan. Mia är ursprungligen från Hälsingland men har under många år levt och arbetat i USA. I kombination med studier i marknads- och affärskommunikation på Rasmussen Business College, har Mia också erfarenhet som projektledare och kontorsansvarig på ett medelstort företag baserat i Minneapolis. Även om Mia Sparrow inte har någon egen sportbakgrund har idrotten alltid spelat en viktig roll i hennes liv. Under sitt tidigare arbete, som projektansvarig och affärsutvecklare för International Doping Test and Management (IDTM) inledde Mia Sparrow ett nära samarbete med Ren Idrott till vilken hon senare rekryterades.

Sales and Sports Promotion – Stefan Samuelsson.
Stefan Samuelsson har ett förflutet som tiokampare i en av Stadionklubbarna, Hässelby SK Friidrott. Stefan har studerat i Texas, USA. Stefan har lång erfarenhet inom sälj och marknad och har arbetat med försäljning av idrottsutrustning, gymutrustning och import av kläder från USA. Stefan arbetade under många år med att lägga grunden och driva upp varumärket "Shark" i Sverige. Stefan har även varit med och drivit enskilda och riktade friidrottsprojekt som "Vår Ruset".

- "Nu har vi skapat förutsättningar för att bygga en stark marknadsavdelning, utveckla våra arrangemang och stärka vårt varumärke. Vi har en större möjlighet att erbjuda våra sponsorer ett tätare samarbete och tillgodose deras behov", säger Jan Kowalski, ordförande för Stadionklubbarna."